- یادداشت
راهبردهای فولاد خوزستان برای تبدیل شدن به سازمانی یادگیرنده
مطالب مرتبط
- یادداشت
- صنعت
شایستگی سازمانی به مجموعهای از دانش، مهارتها، توانمندیها و منابعی اطلاق میشود که سازمانها برای دستیابی به اهداف خود به آنها نیاز دارند. این شایستگیها میتوانند شامل تواناییهای مدیریتی، فرایندهای عملیاتی، استفاده از تکنولوژیهای نوین و مهارتهای افراد در داخل سازمان باشند. در دنیای امروز که به شدت در حال تغییر است و رقابتها نیز روز به روز شدیدتر میشوند، سازمانها باید بهطور مداوم شایستگیهای خود را ارتقا دهند تا بتوانند در بازار باقی بمانند و به موفقیت دست یابند. این موضوع در شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان که اساسا بر محور دانش و فناوری شکل گرفته، از اهمیت ویژهای برخوردار است. این شرکت نیز با توجه به همین مسئله، توسعه شایستگی سرمایههای انسانی را به صورت مستمر در رویکردهای خود لحاظ کرده است و کارنامه درخشان آن در سالهای اخیر خود مهر تاییدی بر این موضوع محسوب میشود.
۳۰ آذر ۱۴۰۳- یادداشت
- سنگآهن
یکی از مولفههای کلیدی رقابتپذیری بنگاههای اقتصادی در محیط امروز کسبوکار، توانمندیها و شایستگیهای سرمایههای انسانی آن است. در واقع با توجه به اهمیت بالا و روزافزون منابع انسانی در روند پیشرفت سازمانها، باید اذعان داشت که توسعه شایستگی این سرمایههای استراتژیک همان گذرگاه مشترکی است که میتواند مسیر دستیابی هر سازمان به اهداف کلان خود را هموارتر کند. در همین راستا، شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد نیز این رویکرد را به شکل فرایندی منسجم و ساختاریافته پیادهسازی کرده است و آن را بر اساس استانداردهای بهروز در این شرکت به پیش میبرد. بیتردید این رویکرد که با رشد و توسعه روز افزون سرمایههای انسانی سیمیدکو همراه است، در نهایت در دستیابی این شرکت به اهداف کلان خود نمود خواهد یافت.
۳۰ آذر ۱۴۰۳- یادداشت
- خاکهای معدنی
مجتمع پتاس خور و بیابانک نخستین تولیدکننده پتاس در کشور به شمار میآید و یکی از بزرگترین ذخایر املاح معدنی در خاورمیانه را نیز در اختیار دارد. برونسپاری عملیات راهبری و سرمایهگذاری این مجتمع به بخش خصوصی در سال ۱۳۹۸ را میتوان نقطه عطف تاریخی آن دانست که با رشد چشمگیر شاخصهای عملکردی این مجتمع از جمله تولید و استخراج همراه بوده است. البته دامنه تاثیر این موضوع بسیار گسترده بوده و حتی افزایش قابل توجه میزان اشتغال در این مجتمع را نیز به ارمغان آورده است.
۳۰ آذر ۱۴۰۳- یادداشت
- صنعت
در سالهای اخیر، حرکت به سمت اقتصاد و تولید دانشبنیان، به عنوان راهبردی کلیدی برای غلبه بر تحریمها و تحقق چشماندازهای رشد اقتصادی کشور مطرح شده است. در واقع با پرورش و تقویت توانمندیهای داخلی است که میتوان زمینه کاهش وابستگی به واردات را فراهم آورد و بستر مناسبی را برای تضمین حرکت صنایع در مسیر توسعه ایجاد کرد. در این بین، نقش شرکتهای دانشبنیان به عنوان شرکتهایی که تهدید تحریمها را به فرصتی ویژه برای توسعه صنعتی و خودکفایی کشور بدل میکنند پررنگ میشود. شرکت دانش پرتو نقش جهان یکی از بزرگترین شرکتهای دانشبنیان در کشور به شمار میآید که با فعالیت در زمینه تولید قطعات و تجهیزات استراتژیک، گامهای بلندی را در راستای کاهش وابستگی اقتصاد کشور به واردات و خودکفایی آن برداشته و از مزیت ویژهای برای توسعه نقشآفرینی خود برخوردار است.
۳۰ آذر ۱۴۰۳