• یاد‌داشت
جایگاه ویژه تحقیق و توسعه در راهبردهای شرکت دانش پرتو نقش جهان

رویکرد شرکت دانش پرتو برای خودکفایی صنعت کشور

تیر ۱۴۰۳
زمان مطالعه: 8 دقیقه | شماره ماهنامه: 169
شرکت‌های دانش‌بنیان در سال‌های اخیر مانند یک کشتی نجات برای اقتصاد کشور عمل کرده‌اند. این شرکت‌ها به نوعی با تبدیل تهدید‌ها به فرصتی برای شکوفایی، مسیری ایمن و پایدار را برای اقتصاد کشور ایجاد کرده‌اند. بدیهی است که پیشبرد فعالیت صنایع استراتژیک کشور، از چه اهمیت بالایی برخوردار است و این تنها یکی از مسیرهایی است که شرکت‌های دانش‌بنیان در آن نقش‌آفرینی می‌کنند. شرکت دانش پرتو نقش جهان نیز از جمله فعالان استراتژیک اقتصاد دانش‌بنیان در کشور تلقی می‌شود که راهبرد خودکفایی و تامین تجهیزات مورد نیاز در صنایع استراتژیکی مانند فولاد و مس کشور را برای خود برگزیده است. گفتنی است که تولیدات شرکت دانش پرتو نقش جهان به‌واسطه بهره‌گیری از ظرفیت بالای واحدهای تحقیق و توسعه و نیز سیستم مدیریت یکپارچه در این شرکت، از کیفیت و جایگاه مهمی در حوزه خود برخوردارند، به طوری که صرفا با رقبای خارجی خود مقایسه می‌شوند.
  • icon
برای دسترسی به این مطلب، می‌توانید یکی از روش‌های زیر را انتخاب کنید:
  • یاد‌داشت
  • صنعت
راهبرد شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان بر پایه اصل بهبود مستمر محوریت دانش و فناوری در شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان

شایستگی سازمانی به مجموعه‌ای از دانش، مهارت‌ها، توانمندی‌ها و منابعی اطلاق می‌شود که سازمان‌ها برای دستیابی به اهداف خود به آن‌ها نیاز دارند. این شایستگی‌ها می‌توانند شامل توانایی‌های مدیریتی، فرایندهای عملیاتی، استفاده از تکنولوژی‌های نوین و مهارت‌های افراد در داخل سازمان باشند. در دنیای امروز که به شدت در حال تغییر است و رقابت‌ها نیز روز به روز شدیدتر می‌شوند، سازمان‌ها باید به‌طور مداوم شایستگی‌های خود را ارتقا دهند تا بتوانند در بازار باقی بمانند و به موفقیت دست یابند. این موضوع در شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان که اساسا بر محور دانش و فناوری شکل گرفته، از اهمیت ویژهای برخوردار است. این شرکت نیز با توجه به همین مسئله، توسعه شایستگی سرمایه‌های انسانی را به صورت مستمر در رویکردهای خود لحاظ کرده است و کارنامه درخشان آن در سال‌های اخیر خود مهر تاییدی بر این موضوع محسوب می‌شود.

۳۰ آذر ۱۴۰۳
  • یاد‌داشت
  • سنگ‌آهن
رشد و توسعه روزافزون سرمایه‌های انسانی در شرکت توسعه فراگیر سناباد نگرش متفاوت سیمیدکو در زمینه توسعه سرمایه‌های انسانی

یکی از مولفه‌های کلیدی رقابت‌پذیری بنگاه‌های اقتصادی در محیط امروز کسب‌وکار، توانمندی‌ها و شایستگی‌های سرمایه‌های انسانی آن است. در واقع با توجه به اهمیت بالا و روزافزون منابع انسانی در روند پیشرفت سازمانها، باید اذعان داشت که توسعه شایستگی این سرمایه‌های استراتژیک همان گذرگاه مشترکی است که میتواند مسیر دستیابی هر سازمان به اهداف کلان خود را هموارتر کند. در همین راستا، شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد نیز این رویکرد را به شکل فرایندی منسجم و ساختاریافته پیادهسازی کرده است و آن را بر اساس استانداردهای بهروز در این شرکت به پیش میبرد. بیتردید این رویکرد که با رشد و توسعه روز افزون سرمایههای انسانی سیمیدکو همراه است، در نهایت در دستیابی این شرکت به اهداف کلان خود نمود خواهد یافت.

۳۰ آذر ۱۴۰۳
  • یاد‌داشت
  • محصولات میانی فولاد خام
سرمایه‌گذاری شرکت فولاد خوزستان برای توسعه شایستگی‌های سازمان راهبردهای فولاد خوزستان برای تبدیل شدن به سازمانی یادگیرنده

توانمندی و کارآمدی هر بنگاه اقتصادی در محیط کسب‌وکار امروز، بیش از هر چیز دیگری وابسته به شایستگی‌های سازمانی و نیز دانش، مهارت و قابلیت‌های سرمایه‌های انسانی آن است. در همین راستا، شرکت فولاد خوزستان به عنوان بزرگترین عرضه‌کننده شمش فولاد و دومین فولادساز کشور، که برند آن از گذشته بنچ‌مارک کارآمدی و بهره‌وری صنعت فولاد ایران بوده است، گامهای بلندی را در جهت رشد و ارتقای شایستگی سرمایههای انسانی خود به عنوان اصلیترین سرمایههای سازمان برداشته است. در چشم‌انداز شرکت فولاد خوزستان، تبدیل شدن این هولدینگ متعالی به سازمانی پیشرو با حفظ سهم ۲۵ درصدی از تولید فولاد کشور در افق ۱۴۱۰ با تولید ۱۳.۶ میلیون تن انواع محصولات فولادی ترسیم شده؛ سازمانی یادگیرنده که در آن یادگیری و توسعه فردی، تیمی و سازمانی، به عنوان یک ارزش اصلی در همه سطوح نهادینه شده است.

۳۰ آذر ۱۴۰۳
  • یاد‌داشت
  • خاک‌های معدنی
بررسی عوامل موثر بر تحول تولید و توسعه مجتمع پتاس خوروبیابانک نقش محوری مجتمع پتاس خوروبیابانک در توسعه پایدار صنعت پتاس ایران

مجتمع پتاس خور و بیابانک نخستین تولیدکننده پتاس در کشور به شمار می‌آید و یکی از بزرگترین ذخایر املاح معدنی در خاورمیانه را نیز در اختیار دارد. برون‌سپاری عملیات راهبری و سرمایه‌گذاری این مجتمع به بخش خصوصی در سال ۱۳۹۸ را می‌توان نقطه عطف تاریخی آن دانست که با رشد چشمگیر شاخص‌های عملکردی این مجتمع از جمله تولید و استخراج همراه بوده است. البته دامنه تاثیر این موضوع بسیار گسترده بوده و حتی افزایش قابل توجه میزان اشتغال در این مجتمع را نیز به ارمغان آورده است.

۳۰ آذر ۱۴۰۳
فهرست