![حسنعلی رضاییمقدم](https://felezatview.com/wp-content/uploads/2023/06/edit-141.jpg)
حسنعلی رضاییمقدم
مدیرعامل شرکت گروه کارخانههای تولیدی نورد آلومینیوم![icon](https://felezatview.com/wp-content/themes/Zephyr-child/images/icons/34.png?v=11.3)
آرشیو مطالب مربوط به این نویسنده
- یادداشت
- آلومینیوم
آلومینیوم پرکاربردترین فلز غیرآهنی از نظر ارزش و خواص به شمار میآید و با توجه به کاربردهای فراوان در صنایع مختلف، هر روز مصرف آن در جهان افزایش مییابد. صنعت آلومینیوم در کشور از قدمت بالایی برخوردار است و به سبب پتانسیل بالای ایران برای تولید محصولات معدنی، انتظار میرود که این صنعت به جایگاهی مناسب در کشور و جهان برسد. با این حال، با مقایسه صنعت آلومینیوم کشور با برخی از کشورهای نوپا در این عرصه، میتوان به جاماندن این صنعت در ایران از سایر کشورها پی برد. با وجود این، شرکت گروه کارخانههای نورد آلومینیوم، از فعالان صنعت آلومینیوم، با در نظر داشتن اصول توسعه صنعت و به کار گرفتن دانش و تجربه متخصصان داخلی، همواره در مسیر رو به جلو در حرکت بوده و محصولاتی جدید و متناسب با نیاز سایر صنایع وابسته را به بازار عرضه کرده است که این امر دستاوردی بزرگ برای این شرکت به شمار میآید.
![](https://felezatview.com/wp-content/uploads/2023/06/edit-140.jpg)
- یادداشت
- آلومینیوم
در شرایط اقتصادی و سیاسی فعلی کشور، تحریم به عنوان یک عامل بازدارنده بزرگ، موجب وضع قوانین ضدونقیضی شده است که مسیر تولید، فروش و عرضه محصولات را پرتلاطم ساختهاند. بیشک این شرایط ناپایدار بر صنایع پاییندستی صنعت آلومینیوم نیز تاثیرات نامطلوبی میگذارد. شرکت گروه کارخانههای تولیدی نورد آلومینیوم، از جمله شرکتهای فعال در این حوزه، در سال جاری برای صادرات محصولات خود با موانع و چالشهایی مواجه شد. نوسانات نرخ ارز در شش ماه اخیر موجب شد تا این شرکت در عرضه محصولات خود در بازارهای صادراتی و میزان سودآوری دچار سردرگمی شود. به رغم چالشهای فعلی، این شرکت توانسته است بخشی از برنامههای توسعهای خود را در سال ۱۴۰۰ اجرا کند. شرکت نورد آلومینیوم، در ادامه طرحهای توسعهمحور خود، با امید به بهبود شرایط فعلی، در نظر دارد محصولات جدیدی را به سبد تولید خود اضافه کند.
۳۰ دی ۱۴۰۰![](https://felezatview.com/wp-content/uploads/2023/05/edit-326.jpg)
- یادداشت
- آلومینیوم
اقتصاد ایران امروز با چالشهای پرتعدادی دستبهگریبان است. معضل تحریمها و دسترسی نداشتن به فناوریهای روز و ماشینآلات پیشرفته سبب میشود تا واحدهای صنعتی کشور با مشکلاتی جدی در خصوص بهرهوری، بازدهی و بهای تمامشده محصولات خود مواجه باشند که این مسئله از قدرت رقابت محصولات ایرانی در بازارهای بینالمللی میکاهد. در این وضعیت، دولت وظیفه دارد تا با سیاستگذاری و اجرای اقدامات مناسب، ضمن توسعه زیرساختهای لازم، فضای مناسبی را برای رونق کسبوکارها و نیز تعامل بنگاههای اقتصادی با شرکتهای خارجی در زمینه خریداری تکنولوژیهای جدید فراهم آورد. با این حال، با نگاهی به روند توسعه صنعتی کشور، میتوان دریافت که دولت رویکردهای مناسبی را برای هموار ساختن مسیر فعالیت صنایع اتخاذ نکرده است.
۳۰ شهریور ۱۴۰۰