حسین تقی‌کهزاد
نویسنده

حسین تقی‌کهزاد

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان
  • یاد‌داشت
  • آهن اسفنجی
۳۰ آذر ۱۴۰۳ جایگاه شرکت فولاد شادگان به عنوان یکی از پیشگامان به‌روزرسانی فناوری‌ها بررسی ابعاد مختلف روند ارتقای کارآمدی در شرکت فولاد شادگان

بهره‌وری به معنای استفاده بهینه از منابع و کاهش هدررفت آن‏‎ها برای تولید محصولات باکیفیت است و این مهم در زنجیره فولاد که به شدت به تامین منابع انرژی و مواد اولیه وابسته است، اهمیت دوچندانی دارد. با توجه به این مسئله، شرکت صنعت فولاد شادگان راهکارهای استراتژیکی را برای بهبود و ارتقای سطح بهره‎وری اجرا می‎کند. استفاده از تکنولوژی ایرانی پرد، به‎‏روزرسانی تجهیزات و ماشین‎آلات خطوط تولید، انجام فرایند نت سالانه در زمان محدودیت‎های مصرف انرژی، حرکت به سمت هوشمندسازی و ایجاد تحول دیجیتال از جمله اقدامات مهم این شرکت در راستای ارتقای بهره‎وری به شمار می‎آیند که در مجموع نگاه فراگیر و هدفمند شرکت صنعت فولاد شادگان را در بهبود کارایی خطوط تولید به تصویر می‎کشند. کلیه این اقدامات منجر به کاهش هزینه‌های تولید، افزایش کیفیت محصولات، به حداقل رسیدن ضایعات و بهبود رقابت‌پذیری و همچنین جلب رضایت مشتریان این شرکت شده است.

  • تحلیل
  • آهن اسفنجی
اجرای موثر برنامه‌های نت در شرکت صنعت فولاد شادگان راهبرد جامع شرکت صنعت فولاد شادگان در راستای ارتقای بهره‌وری

آماده‌به‌کاری تجهیزات و فرایندها از مولفه‌های حیاتی و تاثیرگذار در پویایی صنایع برشمرده می‌شود و هر بنگاه صنعتی به فراخور توانایی‌ها، قابلیت‌های سازمانی و دسترسی به منابع علمی، تکنولوژیکی و ... برنامه‌‌هایی را برای ارتقای سطح آماده‌به‌کاری و به‌روزرسانی ماشین‌آلات و فرایندها تدوین می‌کند. شرکت صنعت فولاد شادگان به عنوان یکی از فعالان نوپا در زنجیره فولاد، در مباحث فنی برنامه‌ریزی هدفمندی را برای انجام عملیات نت پیشگیرانه در دستور کار دارد و برنامه‌های متنوعی را برای ارتقای آماده‌به‌کاری خطوط تولید و ارتقای کارآمدی بخش‌های مختلف سازمانی در دستور کار قرار داده است که این مسئله به انعطاف‌پذیری و آمادگی این شرکت برای اجرای برنامه‌های تولید و فروش و تسریع در اجرای طرح‌های توسعه کمک شایانی می‌کند.

۳۰ شهریور ۱۴۰۳
  • یاد‌داشت
  • آهن اسفنجی
اقدامات استراتژیک شرکت صنعت فولاد شادگان برای ارتقای سودآوری نگاه ویژه فولاد شادگان به توسعه درآمدها و مدیریت هزینه‌ها

در ماه‌ها و سال‌های اخیر، افزایش نرخ نهاده‌های تولید و محدودیت‌های مصرف انرژی منجر به کاهش حاشیه سود اغلب فعالان زنجیره فولاد کشور شده است. با این حال شرکت صنعت فولاد شادگان با تمرکز بر برنامه‌های راهبردی مدیریت هزینه‌ها، توسعه سبد محصولات و توسعه بازارهای داخلی و بین‌المللی موفق شد با کسب سود خالص ۲۳ هزار و ۲۸۴ میلیارد ريالی به حاشیه سود ۲۴ درصدی در سال ۱۴۰۲ دست یابد. در این شرکت، چالش‌ها و فرصت‌ها در حوزه مرتبط با سودآوری و درآمدزایی از جمله تامین پایدار مواد اولیه، صرفه‌جویی در منابع، ارتقای سطح بهره‌وری، نیاز بازار و مشتریان و تکنولوژی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد و مناسب‌ترین استراتژی‌ها برای حفظ کسب سود پایدار و اثربخش اتخاذ می‌شود. نتیجه راهبردهای شرکت صنعت فولاد شادگان را می‌توان در قرارگیری این شرکت روی پلکان سودآوری مستمر در سال‌های اخیر مشاهده کرد.

۳۰ تیر ۱۴۰۳
  • تحلیل
  • صنعت, معدن
رویکرد شرکت آیسا فراگیر ویرا به مدیریت داده و هوشمندسازی یکپارچه‌سازی داده و اطلاعات در شرکت آیسا فراگیر ویرا

اگرچه از انقلاب صنعتی اول تا سوم، خط تولید از حالت سنتی به صنعتی تبدیل شد، اما تصمیم‌گیری همچنان به شکل سنتی باقی ماند. این در حالی است که در انقلاب صنعتی چهارم، تصمیم‌گیری نیز از حالت سنتی خارج و اختیار آن به ماشین سپرده خواهد شد. این موضوع اهمیت مقوله داده، مدیریت آن و فناوری‌های استوار‌شده بر پایه آن را صد چندان کرده است. گفتنی است که شرکت آیسا فراگیر ویرا که از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ فولاد خوزستان محسوب می‌شود نیز با هدف یکپارچه‌سازی داده و اطلاعات برای ورود به انقلاب صنعتی چهارم و هوشمندسازی تاسیس شده است. اگرچه این شرکت در درجه اول تمرکز خود را بر رفع نیازمندی‌های گروه فولاد خوزستان قرار داده است، اما انتظار می‌رود که در آینده بازار هدف خود را توسعه ببخشد.

۳۰ خرداد ۱۴۰۳
  • تحلیل
  • آهن اسفنجی, محصولات میانی فولاد خام
تحقق چشم‌اندازها در شرکت صنعت فولاد شادگان از مسیر هوشمندسازی رویکرد فولاد شادگان در خصوص تحولات فناورانه فرایندها

ارتقای سطوح دانش و فناوری در خطوط تولید و مدیریت بهینه داده‌ها به عنوان یک الزام در صنعت فولاد مطرح است که کمک شایانی به بهبود کارآیی و کاهش هزینه‌‌‌های تولید می‌کند و تاثیرات شگرفی را برای شاخص‌های عملکردی مانند مصرف انرژی، استهلاک و تعمیر و نگهداری و در نهایت سودآوری خواهد داشت. از این رو، شرکت صنعت فولاد شادگان به عنوان مجموعه‌ای جوان و پویا با استفاده از تدوین ره‌نگاشت تحول دیجیتال در مسیر توسعه همه‌جانبه گام برمی‌دارد. راهبرد شرکت فولاد شادگان در این عرصه منجر به طراحی نرم‌افزار کنترل کیفیت آهن‌اسفنجی شده است که به نوعی قدم اول این شرکت برای مدیریت بهینه داده‌‎ها و هوشمندسازی فرایندها به شمار می‌آید. شرکت صنعت فولاد شادگان با توجه به اهمیت مقوله هوشمندسازی در سازمان، این مهم را در همه ابعاد سازمان از جمله تکنولوژی خطوط تولید و طرح‌های توسعه دنبال می‌کند. این مسئله علاوه بر حرکت در مسیر تحقق رویکردهای صنعت سبز و اقتصاد چرخشی، منجر به گسترش همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان برای انجام پروژه‎های تحقیقاتی شده است.

۳۰ خرداد ۱۴۰۳
  • یاد‌داشت
  • آهن اسفنجی
برنامه‌های جذب سرمایه در شرکت صنعت فولاد شادگان اقدام نوآورانه شرکت صنعت فولاد شادگان برای تامین مالی

شرکت صنعت فولاد شادگان در چشم‌اندازهای خود، محور برنامه‌ها و سیاست‌گذاری‌ها را بر توسعه صادرات و ورود به بازارهای بین‌المللی استوار ساخته است و با توجه به این مسئله طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای متعددی را در خصوص تولید محصولات جدید از جمله شمش بیلت و اسلب عریض در دستور کار دارد. این شرکت در مسیر اجرا و بهره‌برداری از پروژه‌های توسعه‌ای خود، کارگروهی را با هدف جذب سرمایه مورد نیاز از انواع منابع مانند فروش اوراق و ورود به بازار سرمایه، مشارکت‌های تجاری و جذب فاینانس خارجی تشکیل داده است. این شرکت همچنین در اقدامی جدید و نوآورانه اخیرا تصمیم به انتشار اوراق سلف موازی آهن اسفنجی گرفت تا به این ترتیب سرمایه در گردش مورد نیاز خود را به میزان ۵ هزار میلیارد ریال تامین کند. به طور کلی شرکت صنعت فولاد شادگان در تلاش است که سرمایه ۴۰۰ میلیون یورویی مورد نیاز برای تکمیل پروژه‎های خود را به بهترین شکل تامین کند تا چشم‌انداز این شرکت مبنی بر بهره‌برداری از پروژه‌های توسعه تا سال ۱۴۰۵ به نحوی مطلوب محقق شود.

۲۶ اسفند ۱۴۰۲
  • یاد‌داشت
  • آهن اسفنجی, محصولات میانی فولاد خام
اقدامات شرکت صنعت فولاد شادگان برای ارزش‌آفرینی پیشگامی شرکت فولاد شادگان در اعتلای زنجیره فولاد

در فضای رقابتی و تحولی صنعت فولاد، بنگاه‌هایی موفق عمل می‌کنند که بتوانند با در پیش گرفتن رویکردهای نوین در حوزه فعالیت خود، علاوه بر تثبیت موقعیت خود، ارزش افزوده مضاعفی را خلق کنند. شرکت صنعت فولاد شادگان یکی از نام‌آشناترین فعالان صنعت فولاد کشور است که از ابتدا اتخاذ راهبردهای هدفمند را مبنای فعالیت و ارزش‌آفرینی چندبرابری خود قرار داده است و امروز با استفاده از سیاست‌های توسعه سبد محصولات ارزش‌افزا، برنامه‌های توسعه را در قالب احداث واحدهای تولید آهن‌اسفنجی، شمش بیلت و اسلب عریض فولادی دنبال می‎کند. برنامه‌های در دست اقدام این شرکت که منجر به ارائه محصولات جدید و توسعه صادرات می‌شود، در کنار استراتژی ورود به مباحث تولید فولاد سبز به رشد درآمدهای ارزی و خلق ثروت مضاعف شرکت صنعت فولاد شادگان کمک شایانی خواهد کرد.

۳۰ بهمن ۱۴۰۲
  • یاد‌داشت
  • آهن اسفنجی
رویکرد شرکت فولاد شادگان در زمینه توسعه منابع انسانی روند آموزش مستمر در شرکت صنعت فولاد شادگان

مدیریت آموزش رویکردی اساسی برای گسترش و ارتقای سطح دانش و مهارت کارکنان محسوب می‌شود و زمینه رشد و پیشرفت سازمان را در بلندمدت فراهم می‎‌سازد. شرکت صنعت فولاد شادگان به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در حوزه توسعه منابع انسانی، مدیریت آموزش را جزء جدایی‌ناپذیر برنامه‌های پیشرفت و تعالی سازمانی می‌داند و برنامه‌های آموزشی و تقویتی خود را بر مبنای تجزیه و تحلیل مستمر فضای صنعت و در دو بخش عمومی (مبتدی) و تخصصی (پیشرفته) به صورت گام‌به‌گام تدوین و اجرا می‌کند. این مسئله موجب شده است تا شرکت صنعت فولاد شادگان با دسترسی داشتن به سطح بالایی از دانش و مهارت روز، به تمامی اهداف و برنامه‌های خود جامه عمل بپوشاند.

۳۰ دی ۱۴۰۲
  • تحلیل
  • آهن اسفنجی, محصولات میانی فولاد خام
محوریت توان داخلی در شرکت صنعت فولاد شادگان رویکرد شرکت صنعت فولاد شادگان برای توسعه دانش‌بنیان

تولید دانش‌بنیان یک راهبرد اساسی برای افزایش ظرفیت تولید، رشد درآمدهای عملیاتی و ارتقای سطح رقابت‌پذیری بنگاه‌های اقتصادی به شمار می‌آید و دانش و تخصص داخلی مبنای این راهبرد را تشکیل می‌دهد. بر همین اساس شرکت صنعت فولاد شادگان به عنوان یکی از تولیدکنندگان مطرح آهن‌‎اسفنجی کشور، همواره این راهبرد را سرلوحه فعالیت خود قرار داده است. تکنولوژی تولید این شرکت از ابتدا بر پایه دانش و تخصص داخلی شکل گرفت، به طوری که شرکت صنعت فولاد شادگان را می‌توان سمبلی از تحقق رویکردهای تولید دانش‌بنیان در صنعت فولاد کشور تلقی کرد. با توجه به طرح‌های در دست اقدام، این شرکت همکاری و مشارکت با شرکت‌های دانش‌بنیان و اتکا به دانش و تخصص داخلی را مصمم‌تر از گذشته دنبال می‌کند تا به جایگاه بالاتری در صنعت فولاد کشور دست یابد.

۳۰ آذر ۱۴۰۲
صفحه 1 تا 3 را مطالعه بفرمایید.
فهرست