![رضا طالبی](https://felezatview.com/wp-content/uploads/2024/01/edit-71.jpg)
رضا طالبی
مدیر پروژه استخراج شرکت فراوری معدنی اپال کانی پارس![icon](https://felezatview.com/wp-content/themes/Zephyr-child/images/icons/34.png?v=11.3)
آرشیو مطالب مربوط به این نویسنده
- یادداشت
- معدن
خلق ارزش مضاعف در صنعت فولاد نیازمند تدوین برنامههای راهبردی و سرمایهگذاری برای افزایش ظرفیت تولید حلقههای زنجیره است. از آنجایی که ایران کشوری غنی به لحاظ ذخایر سنگآهن به شمار میآید، سرمایهگذاری برای بهرهبرداری از این منابع معدنی نقطه عطف درآمدزایی محسوب میشود. شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس که از فعالان زنجیره فولاد کشور محسوب میشود، ارزشآفرینی را از حلقه نخست زنجیره آغاز کرده است و به واسطه برنامهریزی و سرمایهگذاری هدفمند انجامشده، با تولید آهناسفنجی بیشترین ارزش افزوده را ایجاد میکند. این شرکت با توسعه ناوگان معدنی و سرمایهگذاری افزایش ظرفیت تولید محصولات زنجیره، حرکت پرشتابی را برای حفظ و ارتقای ارزشآفرینی شروع کرده است. شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس در این مسیر با ریسکها و عدمقطعیتهای فراوانی مواجه میشود که تاثیرپذیری کمتر از آنها به جز برنامهریزی درونشرکتی به برنامهریزی کلان نیاز دارد.
![](https://felezatview.com/wp-content/uploads/2024/01/edit-72.jpg)
- یادداشت
- معدن
موضوع کارآمدی تجهیزات و ماشینآلات یکی از محورهای اساسی و مهم ارتقای عملکرد و بهرهوری در یک بنگاه اقتصادی برشمرده میشوند. در این بین، پیادهسازی و اجرای یک سیستم تعمیرات و نگهداری (نت) جامع و فراگیر میتواند تاثیرات شگرفی را بر کارایی تجهیزات داشته باشد. در واقع، ارتقای بهرهوری فرایند تولید و کارآمدی ماشینآلات و تجهیزات، مستلزم مدیریتی دقیق در خصوص عملیات نگهداری و تعمیرات آنها است. فرایند نگهداری و تعمیرات از روشهای مختلفی قابل انجام است که هر یک نیز مزایا و بعضا محدودیتهای خاص خود را دارند. گفتنی است که شرکت فراوری معدنی اپال کانی پارس با بهرهگیری از این روشها، به دستاوردهای ارزشمندی مانند کاهش چشمگیر هزینهها و افزایش عمر ماشینآلات دست یافته است.
۳۰ دی ۱۴۰۲