سیداصغر مدنی
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد هرمزگانآرشیو مطالب مربوط به این نویسنده
- یادداشت
- محصولات میانی فولاد خام
اعمال محدودیت در مصرف برق صنایع، در کنار سایر چالشهای صنعت فولاد، موجب شد تا بسیاری از شرکتهای فولادی از برنامههای تولید خود در سال جاری بازبمانند. اما شرکت فولاد هرمزگان، با تغییر رَویه و انجام اقدامات مناسب مانند عملیات تعمیر و نگهداری در بازه خاموشیها، توانست هوشمندانه از این فرصت بهره ببرد و در ماههای اخیر بخشی از کاهش تولید را جبران کند. این شرکت، در ادامه جبران کاهش تولید، سرعت تولید در مدولهای خود را افزایش داده است تا بتواند به آمار تولید برنامهریزیشدهاش در سال ۱۴۰۰ برسد. اگرچه این شرکت عملکرد مناسبی را در شرایط فعلی داشته، صنعت فولاد کشور با موانع زیادی از جمله توازن سرمایهگذاری در حلقههای مختلف مواجه است که در صورت بیتوجهی به آنها، این صنعت با مشکلات عدیدهای مواجه خواهد شد.
- یادداشت
- محصولات میانی فولاد خام
لازمه بقا و ماندن در بازار رقابتی ارائه محصولاتی باکیفیت و با مناسبترین قیمت است. به همین دلیل، اغلب بنگاههای اقتصادی و واحدهای صنعتی جهان مدیریت بهای تمامشده محصولات را در اولویت سیاستگذاریها و استراتژیهای خود قرار میدهند. تامین مواد اولیه، استفاده از فناوریهای روز و ارتقای بهرهوری از جمله مواردی هستند که تا حد زیادی بر افزایش یا کاهش بهای تمامشده یک واحد تولیدی اثرگذارند. در همین راستا شرکت فولاد هرمزگان، به عنوان شرکتی صادراتمحور، رویکردهای مختلفی را در زمینه بهبود فرایندهای تولید خود لحاظ کرده و توانسته است بهای تمامشده محصولات خود را به میزان متوسط جهانی برساند.
۳۰ شهریور ۱۴۰۰- یادداشت
- محصولات میانی فولاد خام
شرکت فولاد هرمزگان، از ابتدای تاسیس و شروع فعالیت در صنعت فولاد کشور، رویکرد و استراتژی خود را بر افزایش تولید و تنوعبخشی به محصولات مبتنی کرده است. ارزیابی عملکرد این شرکت نشاندهنده روند روبهرشد تولیدات در سالهای اخیر است، به طوری که حتی در حین عبور از بحرانها و چالشهایی نظیر تحریم و همهگیری ویروس کرونا نیز توانسته است در تداوم این روند روبهرشد، موفق عمل کند. شرکت فولاد هرمزگان جنوب، با بهرهگیری از نیروی انسانی بادانش و پتانسیلهای موجود در کشور، همچنان با عزمی راسخ در مسیر رشد و تعالی گام برمیدارد.
۳۰ خرداد ۱۴۰۰- یادداشت
- محصولات میانی فولاد خام
برای دستیابی به رشد صنعتی، تنها سرمایهگذاری در زمینه توسعه ظرفیتهای تولیدی کافی نیست، بلکه لازم است تا برنامهریزی مناسبی برای بهرهبرداری حداکثری از ظرفیتهای ایجادشده صورت پذیرد. این مسئله در صنعت فولاد، به سبب حجم بالای سرمایهگذاریهای مورد نیاز برای احداث واحدها و همچنین دورنمای ترسیمشده برای تولیدات این صنعت، از اهمیت بالاتری برخوردار است. با این حال، وجود معضلاتی همچون کمبود سنگآهن و محدودیت دسترسی به بازارهای بینالمللی بر اثر تحریمها دشواریهای زیادی را بر سر راه رشد نرخ بهرهبرداری از ظرفیتها در صنعت فولاد کشور ایجاد کرده است. با این حال، شرکت فولاد هرمزگان در سالهای اخیر توانسته است با برنامهریزی مناسب، آمار تولید خود را به نحو قابل ملاحظهای به ظرفیتهای اسمی خود نزدیک کند.
۳۰ مرداد ۱۳۹۹