علیرضا مخبر دزفولی
نویسنده

علیرضا مخبر دزفولی

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی
  • یاد‌داشت
  • محصولات میانی فولاد خام
۳۰ مرداد ۱۴۰۲ اقدامات شرکت فولاد خوزستان برای تبدیل شدن به سازمانی یادگیرنده نقش یادگیری سازمانی در دستیابی به تعالی

تجربه نشان داده است که اگر سازمان‌ها نتوانند با تغییرات محیطی امروز همسو و سازگار شوند، نمی‌توانند در چنین فضای پر تغییر و تحولی دوام بیاورند. از این رو، هر بنگاه اقتصادی برای حفظ و بقای خود و قرارگیری در سطوح بالاتری از کسب‌وکار به فرایندهای یادگیری سازمانی نیاز دارد. در واقع راز بقا و ماندگاری بنگاه‎‌های اقتصادی در کسب‌وکار تجزیه و تحلیل موفقیت‌ها و شکست‌ها و به کارگیری تجربه حاصل از آن‌ها برای رشد و تعالی سازمانی است. در این راستا، شرکت فولاد خوزستان نیز به عنوان سازمانی پویا و تحول‌محور، برنامه‌ریزی منسجمی را برای ایجاد و تثبیت فرهنگ یادگیری سازمانی دنبال می‌کند. این شرکت با توجه به دستاوردهای گذشته، از تجربه و دانش مدیران باتجربه و پیشکسوت در راستای تبدیل شدن به سازمانی یادگیرنده بهره‌مند می‌شود. شرکت فولاد خوزستان از مهارت و دانش سرمایه‌های انسانی نیز غافل نمانده و در این خصوص نیز برنامه‌های متنوعی در دستور کار دارد.

  • یاد‌داشت
  • محصولات میانی فولاد خام
نگاهی به مولفه‌های گوناگون مدیریت بحران لازمه‌های مدیریت بحران در صنعت فولاد ایران

سرعت گرفتن روند تحولات اقتصادی جهان و تعدد پارامترهای اثرگذار بر فعالیت و توسعه سازمان‌ها موجب شده‌اند تا برآورد ریسک‌ها و مدیریت بحران به بخشی جدایی‌ناپذیر و طبیعی از برنامه‌های یک سازمان تبدیل شود. امروز دیگر بحران‌ها یک رخداد غیرعادی، اتفاقی و کمیاب تلقی نمی‌شوند، بلکه در تاروپود جوامع رخنه کرده‌اند. صنعت فولاد ایران، به رغم چشم‌انداز گسترده‌ ترسیم‌شده، امروز با چالش‌هایی جدی از جمله محدودیت‌های فروش، تامین مواد اولیه، زیرساخت‌های لجستیک و ... مواجه است که بی‌توجهی به هریک از این چالش‌ها صنعت فولاد را در آستانه ورود به بحرانی دشوار قرار خواهد داد.

۳۰ بهمن ۱۳۹۹
  • یاد‌داشت
  • سنگ‌آهن
ابعاد تاثیر بحران کرونا بر صنعت فولاد ایران راهکارهای موثر برای تسهیل فعالیت صنعت فولاد

با شیوع ویروس کرونا در کشور چین، سپس گسترش آن در اروپا، امریکا و هندوستان به عنوان اثرگذارترین کشورها بر صنعت فولاد جهان، اکنون بحران‌های به‌وجودآمده در بازارهای جهانی فولاد روندی رو به افزایش دارد. اهمیت این بحران به قدری است که شاید مقایسه اثر آن با رکود مالی سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ نیز دیگر صحیح نباشد؛ زیرا میلیاردها انسان را در سراسر دنیا درگیر خود کرده که در قرنطینه به سر ‌می‌برند که این امر فعالیت بازارها را مختل کرده است و مصرف فولاد را پایین‌تر خواهد آورد.

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹
فهرست