![علی قبادی](https://felezatview.com/wp-content/uploads/2023/06/edit-59.jpg)
علی قبادی
تحلیلگر![icon](https://felezatview.com/wp-content/themes/Zephyr-child/images/icons/34.png?v=11.3)
آرشیو مطالب مربوط به این نویسنده
- یادداشت
- حملونقل، انبارداری و ارتباطات
بهکارگیری ابزارها و فرایندهای مدیریتی راز بقا و پیشرفت سازمانها به شمار میآید و هر سازمان، متناسب با نوع فعالیت خود، از این ابزارها و فرایندها بهرهمند میشود. برنامهریزی استراتژیک یکی از مهمترین فرایندهایی است که سازمانها را در فضای پیچیده و رقابتی کسبوکارهای امروز به منظور رسیدن به اهدافشان یاری میکند. در این راستا، سازمانها از مدلهای مختلف برنامهریزی استراتژیک برای دستیابی به اهداف خود بهرهمند میشوند. در شرکت چندوجهی فولاد لجستیک نیز، با استفاده از مدل ترکیبی استراتژیک مبنا، اقدامات لازم برای دستیابی به اهداف استراتژیک آن انجام شده است تا از این طریق، علاوه بر انجام تعهدات خود در حمل بار شرکت فولاد خوزستان و سایر ذینفعان، این شرکت به بِرندی ممتاز در حوزه فعالیت خود تبدیل شود.
![](https://felezatview.com/wp-content/uploads/2023/06/edit-439.jpg)
- یادداشت
- حملونقل، انبارداری و ارتباطات, محصولات میانی فولاد خام
اهمیت بالای حوزه حملونقل در صنایع گوناگون، بهخصوص صنعتی بزرگ همچون فولاد، بر کسی پوشیده نیست. از آنجا که هزینههای حملونقل بخش قابل توجهی از بهای تمامشده محصولات را تشکیل میدهند، کاهش این هزینهها به منزله کاهش بهای تمامشده کالا و به دنبال آن، افزایش قدرت رقابت در بازار خواهد بود. به همین دلیل، حمل ریلی در دنیا جایگاه ویژهای پیدا کرده است و اغلب کشورها برای حمل مواد معدنی از این روش استفاده میکنند. با این حال، این حوزه از حملونقل در ایران آنطور که باید توسعه نیافته و همچنان نیز دچار چالشهای متعددی است. شرکت فولاد لجستیک در حوزههای متفاوتی از حملونقل فعالیت دارد و طبیعتا با چالشهای یادشده نیز مواجه است. با این حال، امید میرود که با هدف بهبود وضعیت اقتصاد کشور، موانع هر چه بیشتری از مسیر پیشِروی این بخش از حملونقل برداشته شود.
۳۰ مرداد ۱۴۰۱![](https://felezatview.com/wp-content/uploads/2023/06/edit-259.jpg)
- یادداشت
- حملونقل، انبارداری و ارتباطات
مدیریت لجستیک و حمل مواد، به عنوان یکی از پارامترهای اساسی در زنجیره تامین، نقش بسزایی را در رساندن مواد اولیه به واحدهای صنعتی و محصولات به بازار هدف ایفا میکند. در همین راستا، شرکت چندوجهی فولاد لجستیک با هدف ارائه خدمات لجستیک به شرکت فولاد خوزستان فعالیت خود را آغاز کرد. این شرکت در سالهای اخیر، با در پیش گرفتن انواع استراتژیهای کسبوکار و اجرای بهجا و بهموقع آنها در مجموعه خود، عملکرد مناسبی داشته و به پیشرفتهای چشمگیری در این حوزه دست یافته است. این شرکت طرحهای توسعهای متعددی را در دستور کار خود قرار داده است که اجرایی شدن هریک از آنها در بهبود و گسترش دامنه فعالیتهای این شرکت اثرگذار خواهد بود. این امر از در نظر داشتن استراتژی کسبوکار در طرحهای توسعهای شرکت چندوجهی فولاد لجستیک حکایت دارد.
۳۰ فروردین ۱۴۰۱![](https://felezatview.com/wp-content/uploads/2023/06/edit-145.jpg)
- یادداشت
- حملونقل، انبارداری و ارتباطات
در شرایط رقابتی امروز، بهکارگیری روشهای نوین و کارآمد برای بهبود وضعیت حملونقل، تحویل بهموقع کالا و جلب رضایت مشتری انتخابی هوشمندانه برای حفظ و توسعه جایگاه سازمانها محسوب میشود. در واقع لجستیک، با برقراری ارتباط موثر از زنجیره تامین مواد اولیه تا فروش و صادرات، نقش بسزایی را در موفقیت هر سازمان ایفا میکند. در همین راستا شرکت فولاد خوزستان، با هدف پیوستهسازی فعالیتهای لجستیکی خود، اقدام به تاسیس شرکت چندوجهی فولاد لجستیک کرده است. این شرکت هماکنون یکی از بزرگترین فعالان حوزه لجستیک کشور به شمار میآید و توانسته است در سالهای اخیر رکوردهای قابل توجهی را در زمینه حمل مواد و محصولات به ثبت برساند. مسئلهای که بسیاری از چالشهای شرکت فولاد خوزستان در زمینه حمل مواد و محصولات را مرتفع ساخته و تا حد زیادی موجب بهبود شاخصهای مالی و سودآوری شرکت چندوجهی فولاد لجستیک شده است.
۳۰ دی ۱۴۰۰![](https://felezatview.com/wp-content/uploads/2023/06/edit-58.jpg)
- یادداشت
- زیرساخت
تجارت جهانی توسط شبکهای از فعالیتهای لجستیکی جهانی هدایت میشود و وجود یک شبکه رقابتی از خدمات لجستیکی جهانی ستون فقرات تجارت بینالمللی را تشکیل میدهد. امروزه موضوع کاهش هزینه و افزایش سرعت ارائه محصول یا خدمت به مشتری از اهمیت ویژهای برخوردار است و کارآمدی خدمات لجستیکی نقشی کلیدی در تحقق این دو امر ایفا میکند. بنگاهها، با بهرهگیری از فعالیتها و خدمات لجستیکی کارآمد، نهتنها میتوانند در گسترش بازار محصولات خود در سطح ملی با موفقیت عمل کنند، بلکه از این توانایی نیز برخوردار میشوند که توان رقابتپذیری و تجارت خود را در سطح بینالمللی افزایش دهند. زیرساختهای لجستیکی کارآمد، با کاهش قیمت تمامشده محصول و کاهش اختلاف قیمت میان تولیدکننده و مصرفکننده، منجر به افزایش رفاه در هر دو طرف و شکوفایی اقتصادی میشوند.
۳۰ آبان ۱۴۰۰