محسن همت
نویسنده

محسن همت

تحلیلگر
  • یاد‌داشت
  • محصولات میانی فولاد خام
۳۰ تیر ۱۴۰۱ مرور چالش‌های داخلی و جهانی موثر بر زنجیره فولاد رویکرد شرکت فولاد هرمزگان در مدیریت خرید مواد اولیه

تامین مواد اولیه با کیفیت و قیمت مناسب از جمله مهم‌ترین مسائل در صنایع فولادی به شمار می‌آید و هر گونه اختلال در تامین مواد اولیه هر حلقه می‌تواند کل زنجیره را با اشکال مواجه کند و منجر به افزایش هزینه‌های تولید شود. در سال‌های اخیر، مقوله تامین مواد اولیه، تحت تاثیر عوامل داخلی و بین‌المللی، با چالش‌های متعددی مواجه بوده است که در صورت تداوم هر یک از این چالش‌ها، هزینه‌های تامین مواد اولیه برای صنایع فولادی افزایش می‌یابد. اگرچه نمی‌توان مقوله هزینه‌های تامین مواد اولیه فولاد را جدا از سایر حلقه‌های بالادستی در نظر گرفت، شرکت فولاد هرمزگان، با حرکت در چارچوب استراتژی هلدینگ فولاد مبارکه، برای مدیریت هزینه‌های تامین مواد اولیه و ایفای نقش اثرگذار خود در رشد اقتصاد جنوب کشور اهتمام می‌ورزد.

  • یاد‌داشت
  • محصولات میانی فولاد خام
محورهای شکل‌گیری توسعه پایدار در صنعت فولاد سیاست فولاد هرمزگان برای حمایت از کسب‌و‌کارهای کوچک

ایجاد و توسعه بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای صنعتی در نقاط مختلف کشور، به‌خصوص در نواحی کمتر توسعه‌یافته، در کنار تاثیرات مثبت بر اقتصاد کشور، نقش مثبت و بزرگی نیز در رشد اقتصادی مناطق مختلف کشور و توسعه کسب‌وکارهای محلی خواهد داشت. این امر در مورد واحدهای معدنی و صنایع معدنی و فلزی، به‌خصوص در حوزه فولاد، بسیار پررنگ‌تر است؛ زیرا به سبب گستردگی و تعدد فعالیت‌ها، سطح بالایی از اشتغال‌زایی و درآمدزایی را برای مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته به ارمغان خواهد آورد. در همین راستا شرکت فولاد هرمزگان، که در منطقه‌ استراتژیک و حساس استان هرمزگان قرار گرفته، همواره حمایت از کسبوکارهای کوچک را یکی از اولویت‌های اساسی خود قرار داده است و می‌کوشد تا با تمام توان و قدرت در زمینه ایجاد و توسعه شرکت‌های کوچک همکاری کند.

۳۰ خرداد ۱۴۰۰
  • یاد‌داشت
  • محصولات میانی فولاد خام
نگاهی به پتانسیل‌های حمل‌و‌نقل شرکت فولاد هرمزگان سیاست‌های فولاد هرمزگان در حوزه لجستیک

شرکت فولاد هرمزگان یکی از بزرگ‌ترین واحدهای فعال در صنعت فولاد کشور به شمار می‌رود. این شرکت، در راستای تامین تقاضای صنایع پایین‌دستی و توسعه صادرات محصولات فولادی، سیاست‌های مختلفی را در حوزه لجستیک و کاهش هزینه‌های حمل محصولات فولادی در دستور کار خود قرار داده و در تلاش است تا با ارتقا بخشیدن و بهره‌‍‌برداری از طرح‌های توسعه، جایگاه ویژه‌ای را در تحقق چشم‌اندازهای صنعت فولاد کشور برای خود به ارمغان آورد. شرکت فولاد هرمزگان سیاست‌گذاری‌های گسترده‌ای را در زمینه افزایش سهم حمل ریلی محصولات خود در دستور کار دارد، اما نبود زیرساخت‌های مناسب حمل‌ونقل در برخی از معادن و واحدهای تولیدی، این شرکت را ناچار به جایگزینی سیستم حمل جاده‌ای به جای حمل ریلی کرده است.

۳۰ آذر ۱۳۹۹
فهرست