![میرسینا امیرشنوا](https://felezatview.com/wp-content/uploads/2023/12/edit-48.jpg)
میرسینا امیرشنوا
مدیر تکنولوژی و توسعه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو![icon](https://felezatview.com/wp-content/themes/Zephyr-child/images/icons/34.png?v=11.3)
آرشیو مطالب مربوط به این نویسنده
- یادداشت
- آهن اسفنجی, سنگآهن, محصولات میانی فولاد خام, مواد مصرفی
نوآوری باز یک فرصت دوسویه است، به گونهای که به نوآوران و فناوران کمک میکند تا کسبوکار خود را توسعه دهند. از سوی دیگر، شرکتهای بزرگ نیز میتوانند از فرصت فضای نوآوری بهرهمند شوند. در نهایت میتوان گفت که نوآوری باز به معنای باز شدن درهای بنگاههای اقتصادی به سوی فناوری، نوآوری و استارتاپها برای حل مسائل است. این راه حلی است که دنیای امروز به دنبال آن است تا بهرهوری در کارخانههای بزرگ و جامعه، ارتقا پیدا کند. در همین راستا شرکت معدنی و صنعتی چادرملو نیز از ابتدا، موضوع نوآوری و همکاری با شرکتهای نوآور و دانشبنیان را در دستور کار خود قرار داده است. این هلدینگ عظیم معدنی و صنعتی با تاسیس مرکز نوآوری نوچاد، در تلاش است تا با حمایت از ایدهپردازان و نوآوران، زمینه را برای بهبود فضای کسبوکار بخش معدن و صنایع معدنی کشور فراهم آورد.
![](https://felezatview.com/wp-content/uploads/2023/12/edit-47.jpg)
- یادداشت
- سنگآهن, محصولات میانی فولاد خام
همگام و همسو شدن با تحولاتی که به صورت روز افزون بر فرایندهای زنجیره معدن و صنایع معدنی تاثیر میگذارند، رویکردهایی متحولانه و متفاوت از رویکردها و سیاستگذاریهای فعلی را میطلبد. بر همین اساس، در سالهای اخیر مفهوم تولید دانشبنیان که پایههای آن بر روی تقویت و ارتقای دانش فنی و نظری داخلی بنا شده، بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. همچنین در شرایطی که معدنکاری و زنجیرههای ارزش در حال تغییر و تحول هستند، این رویکرد میتواند بر ارتقای سطح دانش عملی و بهبود رقابتپذیری بنگاههای اقتصادی تاثیر مثبتی داشته باشد، به طوری که هر سازمانی که این رویکرد را دنبال میکند بتواند در مسیر رشد تولید و خلق ارزش افزوده بیشتر قرار بگیرد. در همین راستا، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو نیز رویکرد تولید دانشبنیان را به طور ویژهای در سیاستهای خود جای داده و اقدامات مستمر آن در این حوزه، به خروجیهای ارزشمندی نیز رسیده است.
۳۰ آذر ۱۴۰۲