کامران طاهر
مدیر تحقیقات، تکنولوژی و بهینهسازی شرکت فولاد خوزستانآرشیو مطالب مربوط به این نویسنده
- یادداشت
- محصولات میانی فولاد خام
با توجه به تحولات اساسی و پردامنه محیط کسبوکار، یکی از الزامات و مولفههای قدرت بقا و رقابت در صنعت فولاد موضوع ایجاد و توسعه زیرساختهای موثر و کارآمد مدیریت دانش است. این امر از جنبههای مختلف مانند ارتقای بهرهوری، رشد کمی و کیفی تولید، مسائل زیستمحیطی و تغییر در الگوی مصرف حائز اهمیت است. از این رو، شرکت فولاد خوزستان از دهه ۸۰ نسبت به ایجاد زیرساختهای مدیریت دانش و توسعه همکاری با شرکتهای دانشبنیان و مراکز علمی و پژوهشی اقدام کرده است. توسعه ظرفیتهای دانش در این شرکت در قالب حمایتهای مالی، بومیسازی، تسهیل و تجاریسازی طرحهای دانشی دنبال میشود و پیشرفتهای چشمگیری را در حوزه تولید، فروش، بهرهوری، سودآوری و ... برای این شرکت به ارمغان میآورد.
- یادداشت
- محصولات میانی فولاد خام
در دنیایی که پیشرفت تکنولوژی به شکلی ملموس و با سرعت بالایی در حال رخ دادن است، طبیعتا نمیتوان صرفا با تکیه بر اصول و رویکردهای قدیمی، رویای ارتقای جایگاه کسبوکار را در سر پروراند. حرکت جهان به سمت انقلاب صنعتی چهارم و به طور خاص تحول دیجیتال، یکی از موضوعاتی است که انعطافپذیری بالای سازمانها و توجه ویژه آنها به چنین روندهایی را میطلبد. تحول دیجیتال در واقع ادغام تکنولوژیهای دیجیتال در تمام جنبههای عملیاتی کسبوکار است و هدف از آن، خلق مزیت رقابتی، بهبود تجربه مشتری و همچنین کاهش هزینههاست. شرکت فولاد خوزستان نیز از جمله شرکتهایی است که با نگاه دقیق خود به روند جهانی تحول دیجیتال، اقدامات ارزشمندی را در این راستا انجام داده است.
۳۰ شهریور ۱۴۰۲- یادداشت
- محصولات میانی فولاد خام
در فضای کسب و کار امروز، تحقق توسعه همهجانبه، ارتقای قدرت رقابت و گسترش بازارها برای هر بنگاه اقتصادی، بیش از پیش با مفهوم تحقیق و توسعه گره خورده است. در واقع توجه به این چرخه، هم از جنبه بهبود فرایندهای تولید و هم تولید و عرضه محصولات جدید، تقویت قدرت رقابت، درآمدزایی و سودآوری را برای واحدهای صنعتی و تولیدی به همراه دارد. فولاد خوزستان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصولات نیمه نهایی و نهایی فولادی در کشور، از سال ۱۳۹۸ به طور ویژه، با در پیش گرفتن فرآیندهای ارزشافزای متعدد از جمله، اجرای به موقع طرحهای پایداری تولید و بهینهسازی زیستمحیطی، مدیریت توسعه فناوری و توسعه متوازن ظرفیتهای تولیدی در مسیر چرخههای تحقیق و توسعه گام برداشته است که رکورشکنیهای پیاپی در تولید فولاد کشور، از نتایج آن است.
۲۹ اسفند ۱۴۰۱